Foderstoffens program for 2018

Der er både gode, store, kendte navne og mere nyetablerede bands på plakaten i Foderstoffen til foråret.
Blandt de optrædende til foråret er bl.a. Helene Blum, der bakkes op af violinisten Harald Haugaard og Hanne Boel
04-12-2017 13:08:00

Foderstoffen lægger ud med en af årets helt store aftener med Niels Hausgaard, der allerede nu er udsolgt i medlemsforsalget.  Herefter følger en fynsk legende, Nalle, der bakkes op af sine Crazy Ivans og tilsat Søren Rislund på mundharpe – det bliver en bluesaften hvor det svinger helt ned i storetåen.

Februar byder på vinterjazz med The Firebirds, hvor Stefan Pasborg (drs), Anders Banke (sax) og Anders Filipsen (key) spiller fusionsjazz med nyfortolkninger af bl.a. Carl Nielsen. Herefter kommer Danmarks folk-diva nr. 1: Helene Blum, der bakkes op af violinisten Harald Haugaard og deres fantastiske band.

En standupaften i marts med de herrer Thomas Warberg og Kasper Gross, der lover et ustruktureret, usammenhængende og umanerligt, urimeligt sjovt show. Herefter følger koncerter med to store, karakterfulde kvindelige vokaler. En akustisk aften med Hanne Boel, der nyfortolker egne hits, og Foderstoffens rock-engel amerikaneren Dana Fuchs er tilbage.

Min Mormors Gebis børnekoncert lørdag d. 21. april, hvor Jakob Martin Strids bestseller er sat i musik af Dissing og Las. Til sammen giver det en herlig musikalsk oplevelse for store og små. Samme aften fortolkes Bob Dylan på fornemste vis af Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen og tilsat Dan Hemmer på orgel.

Dreamers Circus kommer med deres formidable blanding af nordisk folkemusik, klassisk og andre elementer, som giver en helt unik klang.

Første fredag i maj træder Sebastian alene med sin guitar op på scenen i Rudme med både helt nye sange og en stribe hits fra sit imponerende bagkatalog.

Juni måned er lig med sommergrill, men også med et markant midtfynsk jubilæum. Bæsted Band runder nemlig de 40 år, hvilket markeres med en gratis koncert fyldt med overraskelser.

Sommergrill i det store festivaltelt foran Foderstoffen bliver med Blues Brothers Souvenir Show. De møder op med en kuffert proppet med de bedste rhytm’n’blues- og soulklassikere og fyrer op under festen.

Folkekøkken er der også blevet plads til. Tre onsdage byder køkkenholdet indenfor til god mad for rimelige priser. Her vil en række mere lokale kræfter stå for den musikalske underholdning.

Før alle koncerter vil der være mulighed for at bestille Foderstoffens hjemmelavede menu eller tapas leveret af Ryslinge Forsamlingshus. Billetter kan købes på nettet:  foderstoffen.billetten.dk eller på Billetten.dk’s salgssteder.

Hent programmet ved at klikke her